ARTVİN BELEDİYESİ ÇOCUK ŞENLİĞİ DÜZENLEDİ

Genel 23/04/2023 17:02

Artvin Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Belediye önünde Çocuk Şenliği gerçekleştirdi.

23 Nisan Çocuk Şenliği'ne; Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin, CHP YDK Başkanı ve Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, CHP İl Başkanı Orhan Atan, CHP Merkez İlçe Başkanı Olgun Gümrükçü çocuklar ve aileleri katıldı.

Belediye önünde kurulan şişme oyun alanları, Palyaço, Süper Kahramanlar, Ücretsiz dondurma, pamuk şeker ve balo dağıtılan şöylende çocuklarla sohbet eden Başkan Elçin çocukların heyecanlarına ortak oldu.

Başkan Elçin burada yaptığı konuşmada bugün Atatürk’ün size dünyada ilk ve tek armağan ettiği bayramı yaşadıklarını söyleyerek, bugün oturdukları koltukları zamanı gelince sizlere devredeceğiz ifadelerini kullandı.